Skip to content

stappenplan

 • Stap 1

  Afspraak maken

  Een afspraak maken om de ruiten van uw auto te laten tinten kan per telefoon, e-mail, sms, WhatsApp of via Facebook. Onze voorkeur gaat uit naar een telefoongesprek. Uiteraard bent u ook welkom op ons filiaal in Emmen.

  Houdt bij het maken van een afspraak rekening met een wachttijd. Het is handig om tijdig een afspraak te maken, het kan erg druk zijn.

  Voor onze monteurs is het prettig als u het voertuig achterlaat. Zij kunnen dan geconcentreerd hun werkzaamheden verrichten. Mocht u liever wachten, dan kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak.

  Binnen de gemeente Emmen zorgen wij voor vervoer richting uw huis, WildLands of het overdekte winkelcentrum, door onze fijne leenfietsen. Liever een vervangende auto? 200 meter van ons filiaal kunt u zelf een auto huren bij Auto Hopper.

  De gemiddelde werkzaamheden duren 1 uur tot 2,5 uur.

 • Stap 2

  Voertuig aanleveren

  We vragen u om voorafgaand het voertuig te wassen en te stofzuigen.
  Zand, stof en dierenharen zijn funest voor het eindresultaat. Wanneer mogelijk graag eventuele kinderstoelen, bagage en zonneschermpjes thuis verwijderen om de toegang te vergemakkelijken.

  Verontreinigde voertuigen worden geweigerd.

  Tijdens de ontvangst van het voertuig bespreken we nogmaals de mogelijkheden en helpen u met het maken van de juiste keuze. Soms is het lastig de juiste tint bij een voertuig te kiezen, hierin kunnen we adviseren doormiddel van ervaring, beeldmateriaal en demoruiten.

 • Stap 3

  De werkzaamheden

  We maken alle ruiten aan de buitenzijde schoon en maken alle folie op maat en in vorm. Daarna wordt iedere ruit goed gereinigd om vervolgens ons product strak aan te brengen.

  Portierruiten worden door ons vakkundig gedemonteerd. Deze tinten we tot diep onder het rubber en werken we naadloos langs de randen af. Hierna zijn er absoluut geen blanco randen zichtbaar. Na het tinten worden deze ruiten gedroogd met een speciale korte golf infrarood verwarmer. Door dit proces hecht de folie met het glas. Nadat de ruiten zijn afgekoeld worden deze op de juiste manier teruggeplaatst in het voertuig. Door deze combinatie kunnen we garanderen dat de portierruiten jarenlang gebruikt kunnen worden. Het resultaat zal perfect blijven!

 • Stap 4

  Ingebruikname

  Na montage heeft de glasfolie ca. 14 dagen tijd nodig om volledig te drogen. Tijdens dit drogingsproces raden wij u aan de ramen niet te reinigen aan de binnenzijde. Eveneens is het raadzaam om de achterruit verwarming in deze 14 dagen niet te gebruiken zodat de folie niet geforceerd wordt in het drogingsproces.

  Doordat de portierruiten worden verwarmd met onze infrarood techniek kunt u deze vrijwel direct na montage in gebruik nemen.

 • Stap 4

  Onderhoud

  Na het drogingsproces kunt u onderhoud plegen door ruiten en rubbers regelmatig te reinigen met een milde glasreiniger en microvezeldoek.

 • Garantie

  5+ jaar garantie

  Op glasfolie die aangebracht is in voertuigen geven wij minimaal 5 jaar garantie op delamineren, verkleuren en loslaten.

  Beschadigingen zoals gaatjes en krassen door onjuist gebruik van ons product vallen uiteraard niet onder onze garantie

direct contact opnemen

×